Starta dansföretag på enklaste sätt

Dans är både roligt, hälsosamt och en konstform. Det är möjligt att uttrycka så mycket genom dans. Har du bra företagsidéer kring just dans? Då kan du starta eget företag utan att vara juridisk företagare. Enkelt, snabbt och inget byråkratiskt krångel.

Starta dansföretag

Du gillar att dansa och skulle vilja få en inkomst på ditt intresse. Antingen som heltidssyssla eller som rolig sidoinkomst. Då kan du bli egenanställd hos Frilans Finans. Istället för att du har egen f-skattsedel, så använder du deras. Det finns många fördelar med att vara egenanställd: du kan starta företaget idag, ingen krångel med företagsdeklaration, börja utan att ta lån och det är enklare ifall du skulle bli arbetslös. Som egenanställd drar du även av momsen, så danskläderna och hyran av dansstudion blir billigare. Det kostar ingenting att starta konto hos Frilans Finans och du får även hjälp av dem med olika frågor som kan uppstå när du börjar att frilansa.

Inkomst på att dansa

Intresset för att dansa är stort. Gympapass på fitnesscenter som utgår från olika danser, som zumba, är mycket populära. Du kan få inkomst på att hålla på med dans på olika sätt. Är du skicklig kan du vara danslärare. Även om du inte dansat så längre, bara ett par år, kan du ge nybörjarlektioner. Det finns många som skulle vilja dansa, men som känner sig lite klumpiga. Som skulle uppskatta att få privatlektioner. Träna på stegen och takten utan andra i rummet.

För att dansa balett och få betalt måste du vara utbildad balettdansös eller dansör. Däremot kan du starta en dansstudio om du bor i en större stad. Även på en liten ort kan du driva en dansskola, om du har nog plats hemma eller kan hyra lokal.

Inkomst kring dansen

Det lättaste sättet att tjäna pengar på dans är genom att skapa saker kring dans. Du kan designa danskläder och skapa bilder på dans som du säljer på Etsy. Du kan även starta en Youtubekanal som handlar om dans. Ha en tillhörande webbshop där du säljer danskläder, skor och vackra posters. Med internet och mycket kreativitet kan du komma långt.

Starta företaget

Genom att ha ett konto på Frilans Finans kan du börja arbeta med ditt företag redan idag. Komma på tjänster och produkter att sälja. När du utfört en tjänst, som ett danspass på gymmet, så skickar du bara fakturan till dem. Det är den lätta biten. Den svåra biten är ofta att sätta igång. Våga gå utanför din bekvämlighetszon. Att starta ett företag och börja erbjuda danslektioner eller skapa snygga designer kan kännas jobbigt. Du blir sedd och kan bli rädd för att bli dömd av andra. Men det är främst dina egna hjärnspöken. Det kan vara klokt att läsa böcker och följa entreprenörer online. Lära dig av andra som gått vägen tidigare. Våga starta ditt företag och lev ut dina drömmar.

Leave a Comment

mts_howto