Så fixar du den bästa festen

Dans, bra musik och god dryck är receptet på en lyckad fest. Att svänga loss med nära och kära till favoritlåtarna med ett glas rosévin i handen är ren och skär lycka. Här kan du ta del av de bästa tipsen för att lyckas anordna den bästa festen där både gästerna och värden har kul.

Beställ trevlig dryck

Se till att gästerna alltid har något i glasen. Köp dryck som de flesta gillar, exempelvis rosévin eller mousserande vin. Du kan beställa rosévin online hos Vinoteket. Här hittar du även vitt, rött och mousserande vin i olika prisklasser. Du beställer smidigt online och får drycken levererad direkt hem till dörren. Perfekt för dig som har mycket annat att fixa inför festen. Det kan även vara en god idé att köpa ett gott alkoholfritt alternativ, exempelvis ett alkoholfritt vitt vin. Hos Vinoteket kan du även beställa drycker utan alkohol.

Skapa ett dansgolv

Ingen fest utan dans! Att dans är bra för välmåendet vet nog de flesta. Därför bör du se till att lägga krutet på att fixa ett festligt dansgolv som får gästerna att svänga loss. Det behöver inte vara jättestort, men se till att det finns tillräckligt med plats för att alla gäster ska kunna vara med och dansa.

Planera musiken i förväg

Det kan vara kul att låta gästerna sätta på favoritlåtar från Spotify, men det är ännu bättre om du planerar musiken i förväg och skapar spellistor. Du kan ha en spellista för mingel och sedan byta när festen drar igång och det är dags för dans. Du kan gärna fråga dina gäster innan festen om de har några favoritlåtar som de vill att du spelar på kvällen. När festen väl är igång är det bara att låta spellistan rulla medan ni dansar, har det kul och dricker rosévin till sent på natten.

Leave a Comment

mts_howto